Over ons

Bosboom is opgericht door Gerben Bosboom en is gevestigd in het mooie Vriezenveen (Twente). Bosboom staat voor Twentse nuchterheid; Nuchterheid in de aanpak van projecten. Nuchterheid in de relatie en omgang met opdrachtgevers.

Ik ben een beginnende ondernemer, maar met een schat aan ervaring. Met 15 jaren (internationale) ervaring in de ICT ben ik een allround project- en verandermanager met sterke affiniteit en praktijkkennis op het snijvlak van business en ICT.

Ik word gedreven door opdrachten op operationeel niveau. Voor mij geen hoogdravende theorieën, maar resultaat gerichte oplossingen die uitvoerbaar zijn en geaccepteerd worden door de medewerkers en de organisatie. Het scheppen van het juiste klimaat waarin het beste uit mensen wordt gehaald is voor mij een belangrijk gegeven in mijn werkwijze.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door gedrevenheid, samenwerken, doortastendheid en nuchterheid. Dit alles voorzien van de nodige humor.

Ik heb veel ervaring op gebied van project management, software implementatie, verandermanagement en business proces management.

Maatschappelijke activiteiten:

Naast de professionele werkzaamheden ben ik ook actief op maatschappelijk gebied. Met 3 kinderen op de basisschool en voetballend bij de plaatselijke voetbal vereniging wil ik graag mijn maatschappelijke steentje bijdragen.

♦ Jeugd coördinator – Voetbal Vereniging DOS’37, Vriezenveen

♦ MR-Lid – Christelijke Basisschool Eltheto, Vriezenveen